Wegens een technische probleem is het tijdelijk niet mogelijk om online afspraken te maken.
Maak online een afspraak via MijnGezondheid.net of de Medgemak app.
Maak telefonisch een afspraak tussen 8.00 en 11.00 uur. Voor een afspraak voor dezelfde dag belt u voor 10.00 uur.
A: 010 483 5578
B: 010 483 1514
C: 010 483 3646
Aan de balie worden geen afspraken gemaakt.
De assistente stelt een aantal vragen om samen met u in te schatten welke hulp u nodig heeft en waar en wanneer deze hulp gegeven kan worden.
Wij helpen u op de volgende manieren
Zelfzorg advies / Telefonisch advies
Veel klachten zijn hinderlijk, maar kunnen geen kwaad en de huisarts kan het herstel vaak niet versnellen. Vaak kan worden volstaan met een telefonisch advies door de assistente. De assistente is hiervoor opgeleid en de huisarts autoriseert alle adviezen die de assistente u geeft. Dit advies komt grotendeels overeen met het zelfzorgadvies.
E-consulten / Beeldbellen
Wij kunnen u vragen om om via of mijngezondheid.net of de medgemak app uw vraag te stellen of een foto te sturen. Via de camera van uw telefoon kan er worden meegekeken naar bepaalde klachten. Wij kunnen ook met u beeldbellen.
Spreekuur huisarts en verpleegkundig specialist ouderen
Voor een afspraak wordt standaard 15 minuten ingepland. Als u meer tijd denkt nodig te hebben, bijvoorbeeld als u meerdere problemen wilt bespreken, dan kunt u dat aangeven. Het is zinvol om over de volgende vragen na te denken voor u op het spreekuur komt.
Terugbel spreekuur
Tijdens dit spreekuur kunt u een korte vraag stellen of een uitslag bespreken. De assistente legt uw vraag voor aan de huisarts. De huisarts of de assistente belt u terug op de eerstvolgende gelegenheid tussen 11.30 en 17.00 uur.
Urine onderzoek
U kunt uw urine tussen 10.30-11.00 uur inleveren aan de balie voor onderzoek. U dient hiervoor altijd vooraf te bellen met de assistente. Gebruik voor het onderzoek bij voorkeur ochtendurine. Vang dit op in een schoon en droog plastic potje. Vermeld hierop uw naam en geboortedatum. Haal voor kinderen die nog niet zindelijk zijn bij de apotheek een plaszakje. Lever dit zakje in bij de balie. Vul de vragenlijst bij het urine onderzoek in.
Huisbezoek
De huisarts en verpleegkundig specialist ouderen leggen bezoeken af tussen 12.00 en 14.00 uur. Dit moet voor 10.00 uur worden aangevraagd. Indien het verantwoord is, wordt u verzocht om naar de praktijk te komen. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het spreekuur te komen.
Spreekuur assistente
Elke werkdag houdt de assistente op afspraak spreekuur in de middag. U kunt op dit spreekuur terecht voor een hartfilmpje, meten van uw bloeddruk, een uitstrijkje, vaginale kweken, verwijderen van hechtingen, aanstippen van wratten, wondverzorging, bepalen van het glucosegehalte en om uw oren uit te laten spuiten. De assistente werkt onder supervisie van de huisarts.
Spreekuur praktijkondersteuner
De praktijkondersteuner Somatiek begeleidt en behandelt patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, astma en COPD (uitgerekte longen, emfyseem). De praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg biedt ondersteuning bij psychische problemen, zoals somberheid, angst, burn-out klachten of levensfaseproblematiek. De praktijkondersteuners werken onder supervisie van de huisarts.
Huisbezoek praktijkverpleegkundige
De verpleegkundig specialist Dionne de Wals bezoekt zelfstandig wonende 75 plussers. Het doel van dit huisbezoek is in kaart brengen en vroegtijdig signaleren van (gezondheids)problemen.